Sesamknäcke från http://annikarogneby.se
1 dl sesammjöl
1,5 hela linfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
3,5 dl hett vatten
0,5 dl deodoriserat kokosfett
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Tillsätt kokosfett och hett vatten.
Blanda samman till en deg och låt degen svälla i 30 minuter.
Sätt ugnen på 150 grader.
Bred ut degen på en pappersklädd plåt och skär degen i så stora bitar du vill ha.
Grädda brödet mitt i ugnen i ca 1 timme 40 minuter.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
måndag 18 mars 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar