4 ägg gulor
1 dl Sukrin Flor
1 msk Kungmarkattas lakritspulver
4 dl vispgrädde
Vispa äggulor, flor och lakritspulver fluffigt.
Vispa grädden och vänd i äggfluffet.
Häll upp i en form (ca 1 liter) som tål att stå i frysen.
Jag tog en pajform i glas. Fodra den med plastfolie för att smidigt kunna lyfta ur parfaiten ur formen.
Pudra över lite lakritspulver som dekoration.
Kan säkert bli gott med lite finhackade nötter med som toppen på parfaiten ;-)
Täck med plastfolie.
Låt stå plant i frysen ca 4 timmar.
Ät & njut!
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
måndag 29 april 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar