ÄNtligen har jag hittat ett LCHF bröd som inte känns som omelett med frön i,
När man tuggar på det :)
1 dl hasselnötter
1 dl mandel
Dessa två mixas till mjöl i mixer. Det funkar med en smoothieblender för mej.
3 dl linfrön
1 dl sesamfrön
5 msk pofiber
25 g kokosflingor
2 tsk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
1 tsk malen ingefära
1 dl olivolja
1 dl grädde
250 gram (1 liten burk) keso
6 ägg
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop allt till en smet.
Häll upp i en brödfrom klädd i bakplåtspapper.
Gräddas i 80 minuter.
Släp upp brödet ur formen och låt svalna.
Skär i skivor och frys in.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar