Från Allt om LCHF nr 8 2012
2,5 dl mandlar (100g)
2 dl naturella casewnötter (75g)
2 tsk bakpulver
3 msk olja
2 tsk pepparkakskryddor
1 burk kesella (jag tog 2 dl turkiskyoughurt)
1 tsk fiberhusk
2 ägg
1/2 dl sesamfrön
Mixa nötterna till mjöl, blanda sedan ihop allt till en smet.
Bred smeten på en plåt, låt den vara ca 1 cm hög.
Strö över sesam frön.
Grädda 10 minuter i 225 grader.
Låt svalna på galler och skär i rutor.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
torsdag 27 december 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar