5 dl grädde
3 gelatinblad
vaniljpulver eller annan smaksättning
Ev sötningsmedel
Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten.
Koka upp grädden+vaniljpulvret, låt svalna lite.
Krama ur gelatinbladen och vispa ner i den varma grädden.
Häll upp i efterrättsglas, ställ i kylen för att stelna minst 4 timmar.
Servera gärna med färska bär.
(OBS! Fotot är på barnens efterrätt, våra hade inte strössel på toppen ;-))
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
tisdag 25 december 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar