1/2 liten vitkål
1 stor zuccini
1 stor röd spetspaprika
1 msk hackad chili
2 dl grädde
salt
peppar
Strimla vitkålen
Skölj, ansa och skär paprikan i fina remsor.
Skölj zuccinin och skiva på rivjärnet.
Fräs vitkålen och paprikan i lite olja i stekpannan,
tills de börjar mjukna och häll i paprikan och chilin.
På med grädden och rör om, smaka av med salt och peppar.
Låt stå och puttra på spisen iaf en kvart,
rör om då och då.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
tisdag 22 januari 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar