6 tunna skivor kassled
2 tometer
1/2 röd spetspaprika
1 liten påse wästerbottenost
vitkålssallad och bea till servering
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär kasselern i tunna skivor (6st) och lägg i en ugnsform.
Skiva två tomater i tunna skivor och fördela över kasslern.
Skiva 1/2 röd spetspaprika och fördela strimlorna över kasslern.
Strö över 1 liten påse Wästerbottenost och gratinera mitt i ugnen tills osten är gyllene.
Servera med en rejäl vitkålssallad och bea :-)
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
onsdag 30 januari 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar