torsdag 21 mars 2013

Plocktallrik 4 personer

Receptet kommer från Allt om LCHF

250 gram rödbetor
skivad parmaskinka
3 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger
salt och peppar
2 avokador
3 msk olivolja
2 knippen färsksparris
70 g pinjenötter
200 g halloumiost
smör eller kokosfett att steka i

Skala rödbetorna, och skär i tunna skivor.
Lägg i en skål och häll på olja, vinäger, salt och peppar.

Mosa avokadorna, blanda med olivolja.
Smaka av med salt och peppar.
Rulla in röran i parmakinka.

Skär av den nedersta på sparrisen. Stek i grillpanna.
Häll över olivolja och vinäger.

Rosta pinjenötterna i en torrstekpanna.

Stek halloumiosten i smör/kokosfett.

Lägg upp fin på tallrikar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar