Receptet kommer från Allt om LCHF
250 gram rödbetor
skivad parmaskinka
3 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger
salt och peppar
2 avokador
3 msk olivolja
2 knippen färsksparris
70 g pinjenötter
200 g halloumiost
smör eller kokosfett att steka i
Skala rödbetorna, och skär i tunna skivor.
Lägg i en skål och häll på olja, vinäger, salt och peppar.
Mosa avokadorna, blanda med olivolja.
Smaka av med salt och peppar.
Rulla in röran i parmakinka.
Skär av den nedersta på sparrisen. Stek i grillpanna.
Häll över olivolja och vinäger.
Rosta pinjenötterna i en torrstekpanna.
Stek halloumiosten i smör/kokosfett.
Lägg upp fin på tallrikar.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
torsdag 21 mars 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar