200 gram philadelphiaost
1 tsk salt
2 msk fibehusk
1,5 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
Smaksättning :
Olja
Oliver
Rosmarin
Soltorkade tomater
Flingsalt
Olja
Oliver
Rosmarin
Soltorkade tomater
Flingsalt
Sätt ugnen på 180 grader.
Vispa ihop ägg och färskost, blanda ihop med resten.
Klä en form med bakplåtspapper, olja in och fördela smeten jämt.
Olja in och gör fördjupningar med fingrarna att fylla med smaksättarna.
Strössla över flingsalt.
Grädda i ca 25 minuter
Vispa ihop ägg och färskost, blanda ihop med resten.
Klä en form med bakplåtspapper, olja in och fördela smeten jämt.
Olja in och gör fördjupningar med fingrarna att fylla med smaksättarna.
Strössla över flingsalt.
Grädda i ca 25 minuter
Recept från http://www.jillsmat.se/artiklar/lchf-foccacia-med-rosmarin/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar