4 choklad kakor= 400 gram, 70% kakao
300 gram smör
1 burk Kungmarkattas jordnötssmör
Smält 50 gram smör + 2 chokladkakor över vatten bad.
Häll i en springform med bakplåtspapper i botten, ställ plant i frysen.
Smält 200 gram smör,
blanda ner jordnötssmöret och koka upp, rör tills smeten blir slät.
Ta springformen ur frysen häll över jordnötssmeten, ställ in plant i frysen igen. Låt stelna 30 minuter.
Smält 50 gram smör+2 chokladkakor över vatten bad (igen),
ta ut springformen ur frysen häll över chokladblandningen.
Ställ återigen in formen plant i frysen för att stelna.
Skär upp i lagoma munsbitar.
Ät och njut!
Förvaras i frysen.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
fredag 7 december 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar