500 gram köttfärs
1 tetra 400gram? Krossade tomater
1 stor gul lök
1-3 vitlöksklyftor (ta så många som du gillar)
8 dl vatten
Smaka av med: salt/peppar/oregano
Bryn köttfärsen.
Skala hacka och bryn löken och vitlöken i lite olja eller smör.
Häll i det brynta med resten av ingredienserna i soppkastrullen.
Låt småkoka, och smaka sedan av med kryddorna.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
fredag 11 januari 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar