Receptet kommer från Allt om LCHF och ger ca 12 brödbitar.
1 ägg
1 dl vatten
1/2 tsk salt
1 dl grov mixade solroskärnor
1/2 dl linfrö
1/2 dl kokosnötsmjöl
1/2 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk kanel
Sätt ugnen på 190 grader.
Vispa ihop ägg, vatten och salt.
Blanda ner resten av ingredienserna och rör om nogrant.
Låt svälla 5 minuter.
Kavla ut till en tunn platta mellan två inoljade bakplåtspapper, till en storlek på ca 25x20 cm.
Dra försiktigt loss det övre pappret och skär rutor.
Upp på plåten och skjuts in i ugnen i 30 minuter.
Stäng av värmen och låt brödet ligga kvar i eftervärmen i 30-40 minuter.
Låt svalna på gallret (täck inte med bakduk).
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
torsdag 21 mars 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar