Receptet kommer från Allt om LCHF.
4 portioner:
4 kycklingfiléer
1 knippe sparris
4 msk sesamfrön
4 citronklyftor
Parmesansmör:
100 gram mjukt smör
1 dl riven parmesan
flingsalt
Blanda ingredienserna till parmesansmöret.
Rulla till en rulle i plastfolie, och låt stelna i kyl eller frys någon timme innan servering.
Panera kycklingen i sesamfrön.
Stek i smör i en stekpanna tills kycklingen är genomstekt.
Servera kycklingen skivad, med smörstekt sparris och parmesansmör.
Etiketter
- barnvänligt (11)
- Frukt (1)
- Från natuen (1)
- huskurer (2)
- jul (11)
- LCHF (1)
- LCHF bjudmat (2)
- LCHF brunch (5)
- LCHF bröd (18)
- LCHF drycker (6)
- LCHF efterrätt (12)
- LCHF fika (11)
- LCHF frukost (7)
- LCHF fröknäcke (4)
- LCHF godis (2)
- LCHF kryddor och marinader (3)
- LCHF lunch (1)
- LCHF långkok (2)
- LCHF middagar (12)
- LCHF snabbmat (4)
- LCHF snacks (3)
- LCHF soppor (6)
- LCHF tillbehör (16)
- LCHF ugnslagat (5)
- Midsommar (2)
- Skaldemans (1)
- Såser och röror (11)
- Sötsaker (4)
torsdag 21 mars 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar